Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor al uw schoonmaakwerk

U zoekt een grondig schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor uw bedrijf of voor uw woning? Voor zowel particulieren als zakelijke klanten voert HW Bedrijfsdiensten snel en vakkundig alle schoonmaakwerkzaamheden uit als uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam.

Schoonmaakwerkzaamheden door uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Naast kantoorschoonmaak kunt u ook op ons rekenen als glazenwasser of voor tapijt- en meubelreiniging.

  • Kantoorschoonmaak: hierbij gaat het zowel om de binnenkant als de buitenkant van uw bedrijf. HW Bedrijfsdiensten maakt zowel schoon bij kleine als grote bedrijven in de regio Amsterdam. We houden rekening met uw agenda en zorgen ervoor dat onze schoonmakers zo efficiënt mogelijk werken zodat zij u zo min mogelijk storen. Zo kunt u zich geheel op uw dagelijkse werk concentreren.
  • Glazen wassen: u maakt een goede indruk met een goed verzorgde woning of kantoor. Zorg voor glasheldere ramen en doe een beroep op de glazenwassers van HW Bedrijfsdiensten.
  • Tapijt- en meubelreiniging: als veel mensen uw bedrijf bezoeken dan worden de vloerbedekking en de meubels die u gebruikt (met name gestoffeerde meubels) snel vuil vanwege vieze schoenen of het morsen van koffie en thee. Ook stofdeeltjes zorgen na verloop van tijd voor de nodige (allergische) klachten bij uw medewerkers en gasten. Alleen stofzuigen is dan niet meer genoeg. HW Bedrijfsdiensten helpt u als uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam uit de brand met een grondige en professionele schoonmaak.

Wist u dat u ons ook voor periodieke schoonmaak in kunt schakelen? In dit geval maken we een nauwkeurig schoonmaakplan in overleg met u. Wat moet er schoongemaakt worden, hoe vaak en wanneer? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Over HW Bedrijfsdiensten

HW Bedrijfsdiensten is een gevestigde naam als schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken. Wij staan garant voor kwaliteit. Omdat wij enkel werken met enthousiaste en vakkundige medewerkers kunnen wij u dan ook het beste resultaat garanderen. Als full-service schoonmaakbedrijf in Amsterdam draaien wij onze hand niet om voor verschillende soorten
schoonmaakwerkzaamheden.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam