Kantoorschoonmaak

Kantoorschoonmaak Amsterdam

U zoekt een professioneel bedrijf voor kantoorschoonmaak in Amsterdam? Dan staat HW Bedrijfsdiensten voor u klaar. Een schoon kantoor geeft uw potentiële klanten een professionele eerste indruk. Bovendien is het ook voor uw medewerkers een extra stimulans om gemotiveerd te kunnen werken omdat zij fitter en efficiënter kunnen werken in een goed werkklimaat. Bij HW Bedrijfsdiensten bent u verzekerd van kantoorschoonmaak in Amsterdam op maat.

Wanneer kantoorschoonmaak Amsterdam?

Naast het eenmalig reinigen van uw kantoorpand, is het wellicht ook een goed idee als u kiest voor een van onze onderhoudscontracten. Zo wordt u kantoorpand regelmatig schoongemaakt, terwijl u zich kunt richten op de voor u belangrijke zaken rondom uw bedrijf. HW Bedrijfsdiensten maakt zo efficiënt mogelijk schoon, zodat wij uw medewerkers zo min mogelijk voor de voeten lopen. We kunnen onze schoonmaakwerkzaamheden ook zo plannen dat we bijvoorbeeld ’s avonds schoonmaken, zodat wij dit grondig kunnen doen zonder iemand tot last te zijn.

Kantoorschoonmaak Amsterdam

Wat doen we tijdens kantoorschoonmaak Amsterdam?

Voordat we starten met het schoonmaken van uw kantoor, overleggen we welke schoonmaakwerkzaamheden u gedaan wilt hebben. Afhankelijk van uw kantoor kunnen sommige schoonmaakwerkzaamheden belangrijker zijn dan andere. Voorbeelden van schoonmaakwerkzaamheden die in onze ogen ten minste behoren tot onze kantoorschoonmaak in Amsterdam voor een perfect resultaat, zijn:

  • reinigen van uw sanitair;
  • reinigen van het trappenhuis;
  • glazen wassen
  • stofzuigen of de vloer dweilen (afhankelijk van de soort vloer)*;
  • prullenbakken legen
  • de keuken dweilen (indien aanwezig)
  • bureautafels afnemen

*HW Bedrijfsdiensten is gespecialiseerd in het reinigen en conserveren van harde vloeren. Ook voor tapijtreiniging zijn wij uw aangewezen partner.

Naast het schoonmaken of reinigen van uw kantoor, kunnen ook overheidsinstellingen een beroep doen op onze schoonmaakdiensten. Omdat wij beschikken over jarenlange ervaring in het schoonmaakvak, bent u verzekerd van kwaliteit. Meer weten over onze kantoorschoonmaak in Amsterdam? Neem contact met ons op of schakel onze vakmensen direct in voor uw kantoor of instelling.