Poetsbedrijf Amsterdam

HW Bedrijfsdiensten, een betrouwbaar poetsbedrijf in Amsterdam

U vindt het belangrijk dat uw kantoorpand schoon is en een verzorgde indruk maakt, dat begrijpt HW Bedrijfsdiensten, het poetsbedrijf in Amsterdam. Het zorgt voor een goed humeur en het is voor werknemers prettiger werken. HW Bedrijfsdiensten heeft jarenlange ervaring in het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden. Onze medewerkers halen voldoening uit hun werk en zijn zeer vakkundig. De poetswerkzaamheden voeren wij niet alleen uit voor bedrijven, ook particulieren kunnen gerust contact opnemen. Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam maar we zijn werkzaam in heel Nederland.

Werkzaamheden Poetsbedrijf Amsterdam

Wat verstaan wij als poetsbedrijf in Amsterdam onder kantoorschoonmaak? Eigenlijk alles wat u kunt bedenken, we noemen onszelf niet voor niets een full-service bedrijf. Zo maken we u sanitair schoon, reinigen we de vloeren, houden we de tafels en vensterbanken stofvrij en reinigen we de kantoormeubelen bijvoorbeeld. Heeft u net een nieuw kantoorpand? Bijvoorbeeld door een renovatie of nieuwbouwproject? Ook dan kan het schoonmaakbedrijf HW Bedrijfsdiensten u helpen. Wij zorgen voor een grondige reiniging en maken het pand gebruiksklaar. Uiteraard kunnen wij hierbij nog een laatste controle uitvoeren. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden.

Periodieke werkzaamheden poetsbedrijf Amsterdam

Sommige schoonmaakwerkzaamheden hoeven niet iedere week uitgevoerd te worden. Toch is het belangrijk dat ze periodiek herhaald worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de trappenhallen, terreinonderhoud en vloeronderhoud. Ook hiervoor kunt u HW Bedrijfsdiensten gerust benaderen! Bijkomend voordeel is dat door periodiek onderhoud ook de levensduur van bijvoorbeeld vloeren verlengd kan worden. Wij kunnen daarnaast ook voor u de ramen poetsen en het tapijt en kantoormeubilair chemisch reinigen. Weet u niet zeker of uw project bij dit poetsbedrijf in Amsterdam past? We hebben zeer brede referenties zoals scholen, openbare gebouwen en evenementengebouwen. Neem contact met ons op voor meer informatie over schoonmaakwerkzaamheden.

Poetsbedrijf Amsterdam