Glazenwasser

Glazenwasser Amsterdam

Zoekt u een vakkundige glazenwasser in Amsterdam? Dan staat HW Bedrijfsdiensten voor u klaar!Door schoon glas kijken is niet alleen zeer aangenaam, ook geeft het uw bedrijf of woning een verzorgde uitstraling. Bovendien verlengt u de levensduur van uw ramen en kozijnen. Regelmatig uw ramen laten wassen is dus een echte aanrader. Kiest u voor echt schone ramen, dan is HW Bedrijfsdiensten uw aangewezen partner. Uiteraard nemen we ook de kozijnen mee bij het schoonmaken.

Waarom HW Bedrijfsdiensten als uw glazenwasser Amsterdam?

HW Bedrijfsdiensten inschakelen als uw glazenwasser in Amsterdam is een verstandige keuze. Zo werken onze medewerkers al jaren als glazenwasser, wat u verzekert van kwaliteit. Tevens voeren wij telescoopbewassing uit, wat betekent dat wij uw ramen zonder gebruik te maken van een hoogwerker of ladder tot een hoogte van circa 15 meter probleemloos kunnen wassen. Daarbij gebruiken wij gedemineraliseerd water, ook wel osmosewater genoemd. Dit water is vrij van schoonmaakmiddelen en dus volledig milieuvriendelijk.

Samenvatting voordelen HW Bedrijfsdiensten

Als we de voordelen dus samenvatten kunnen wij niet alleen op grote hoogte veilig werken omdat wij geen gebruik maken van een hoogwerker, ook helpt u mee aan een beter milieu en zult u versteld staan van het resultaat: glanzende ramen zonder strepen of vlekken.

HW Bedrijfsdiensten kunt u naast uw glazenwasser in Amsterdam ook inzetten voor kantoorschoonmaak. Zo slaat u dus twee vliegen in één klap!

Glazenwasser Amsterdam voor particulieren en zakelijke klanten

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op HW Bedrijfsdiensten. Wilt u dat wij uw glazen regelmatig komen wassen? Informeer dan naar een onderhoudscontract. Naast glasbewassing bij bedrijven doen wij ook regelmatig de glasbewassing voor zorginstellingen, scholen, sportkantines, recreatieruimtes en zelfs in de industrie.

Meer informatie over HW Bedrijfsdiensten als uw glazenwasser in Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Glazenwasser Amsterdam? Kies HW Bedrijfsdiensten!