Meubelreiniging

HW Bedrijfsdiensten: voor grondige meubelreiniging Amsterdam

HW Bedrijfsdiensten is een professioneel reinigingsbedrijf, waar u naast vloerbedekking reiniging ook terecht kunt voor meubelreiniging in Amsterdam. Zeker in de ruimtes waar veel verschillende mensen gebruik maken van stoelen is een regelmatige reiniging belangrijk. HW Bedrijfsdiensten is een betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw meubels. Wij hebben de kennis, ervaring, mensen en materialen hiervoor in huis.

Full service schoonmaak: glazen wassen, vloerbedekking reiniging en meubelreiniging Amsterdam

HW bedrijfsdiensten is een full-service schoonmaakbedrijf, dit wil zeggen dat wij net die stap verder gaan. Wij stoppen niet bij de gewone schoonmaaktaken zoals het schoonmaken van de bureaus, vloeren en het sanitair. Ook voor grondige schoonmaaktaken die periodiek uitgevoerd moeten worden zoals glazen wassen, vloerbedekking reiniging en meubelreiniging Amsterdam kunt u ons benaderen. Na de intensieve reiniging impregneren wij uw meubelen waardoor ze een vuil- en waterafstotend laagje krijgen. Voor bedrijven hebben we verschillende mogelijkheden, zoals een onderhoudscontract. Hierdoor hoeft u zelf niet te onthouden wanneer het ook alweer tijd is voor een ‘grote beurt’. Naast bedrijven werken wij ook regelmatig voor overheidsinstellingen, scholen en gemeenschapsgebouwen. Bij iedere opdracht kijken we welke aanpak het beste past, stoelen in een kantoor vereisen immers een andere aanpak dan stoelen in een ziekenhuis.

Meubelreiniging Amsterdam ook voor particulieren

Niet alleen bedrijven hebben baat bij meubelreiniging Amsterdam. Net als bij een matras is het ook voor particulieren belangrijk om uw meubels op regelmatige basis chemisch te reinigen. Hierdoor wordt de levensduur van de meubels verlengd. Bovendien wordt door deze reiniging alle pollen, huidschilfers en stof verwijderd waardoor u minder last van allergieën heeft. Ook vervelende geurtjes bijvoorbeeld van sigaretten kunnen wij uit uw meubelen halen. Ideaal als u een minder fris ruikende tweedehands bank heeft gekocht bijvoorbeeld. Door onze meubelreiniging is uw meubel weer als nieuw! Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meubelreiniging Amsterdam